18. lokakuuta 2015

GSW pro-messut 2015

Kalevala-korun piste

Viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa olivat I love me-messut, sekä siinä ohessa GSW pro-messut. I love me keskittyi pääasiassa kauneuteen ja terveyteen, mutta muutamia koruesittelijöitä ja alan muita ammattilaisia löytyi siltäkin puolelta.
Pro-puolelle pääsyyn tarvitsi rintamerkin, jonka sai rekisteröitymällä ennakkoon. Opiskelijana olin saanut rekisteröintikoodin koulusta. Kun henkilöllisyyskin tarkistettiin, tunsin olevani itsekin aika pro.

Olli Johan Lindroosin Lumi-sormuksia

Kysyin varmuuden vuoksi luvan, ennen kuin otin kuvia koruista. Suhtautuminen kuvaamiseen vaihteli. Kalevala Korulla ei haluttu, että yksittäisiä koruja kuvataan, kun taas esim. E.Lindroosilla kannustettiin jakamaan kuvia sosiaalisessa mediassa. Lindroosin pisteellä oli muutenkin ystävällisin palvelu. Itselleni messujen mielenkiintoisin koru oli E.Lindroosin pisteellä esillä ollut Olli Johan Lindroosin suunnittelema Lumi-sormus, joka on vuoden 2012 Bridal Awards voittaja. Se on kolmiosainen vihki- ja kihlasormuskokonaisuus, jonka sydämenä on yksikivinen timanttikihlasormus, jonka voi kahden syleilijän myötä kasvattaa vihkisormukseksi.

Pro-puolen suosituin piste taisi olla Kari Karkkulaisen Suomen Jalokivituotteen pöytä. Sieltä ostin itsekin viisi sinistä 6x4 kokoista kordieriittia. Minulla on niiden varalle jo suunnitelmia. :)

Kordieriittejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti